Web Paint-by-Number Forum
Topic #206: Losing Connection
By BlackCat (BlackCat)

#1: BlackCat (BlackCat) on Jan 12, 2010

Is anyone else having this problem? I start a puzzle and have to save it about every other move because I keep getting kicking off the server. Sometimes I am reconnected automatically to the site but not to the puzzle; and sometimes I have to re-enter the site's address. This doesn't happen on any other site and I am on the web ALOT and am all over the place. This has been happening a month or more now. It makes working puzzles really tough.
#2: Jan Wolter (jan) on Jan 12, 2010
Do you use IE? Several people have been reporting vaguely similar problems with IE since mid-December.
#3: BlackCat (BlackCat) on Jan 12, 2010
#4: Jan Wolter (jan) on Jan 13, 2010
I have not been able to figure out what is expoding inside IE in enough detail to be able to figure out how to work around it. My recommendation for the moment is not to use IE. Firefox, Safari and Chrome are all working better right now.
#5: BlackCat (BlackCat) on Jan 13, 2010
Don't know how to do that.
#6: Teresa K (fasstar) on Jan 13, 2010
Download it for free here:
#7: BlackCat (BlackCat) on Feb 2, 2010
Any progress on this fix? For a few days I could finish a small puzzle without being kicked off, but lately I get kicked off about every couple of minutes. It makes staying on line no fun at all.
#8: joy tinkler (joyt) on Feb 15, 2010
I don't use IE anymore same thing kept happening to me. I use Google Chrome it's great!

Goto next topic

You must register and log in to be able to participate in this discussion.